Serveis

icono de un corazón

Medicina Interna y etologia clínica

(Gossos, Gats i Exòtics)
És important fer un bon diagnòstic a cada consulta i minimitzar el dolor del pacient fins trobar la causa del seu malestar.

El nostre equip pot atendre a la teva mascota per fer una valoració adequada de la seva patologia/malestar o simplement per fer-ne una revisió anual.

A la nostra clínica contem amb especialista en etologia clínica, medicina felina i d’exòtics.

Gos en la clínica
icono maletín con cruz de hospital

Vacunació, xips i documents

La prevenció és clau per evitar malalties, pèrdues i patiment. A la nostra clínica seguim un protocol de vacunació i xipatge exhaustiu per allargar la vida dels nostres pacients.

Vine y pregunta pel nostre protocol de vacunació tant per gats com per gossos. Si tens un cadell, et donarem informació detallada de tot el procés de vacunació i xipatge. Així com, si marxes de vacances a l’estranger, t’ajudem amb el passaport i t’informarem de les vacunes necessàries

icono huella animal

Cirurgia i hospitalització diürna

A la nostra clínica disposem d’hospitalització separada per gats i gossos per garantir la seva comoditat i minimitzar l’estrès. A més a més, el nostre quiròfan està equipat amb un equip d’anestèsia amb ventilació intel·ligent.

Els nostres veterinaris estan especialitzats en cirurgies de teixits tous però comptem amb un ampli equip de col·laboradors externs especialitats en les principals branques veterinàries (traumatologia, oftalmologia, exòtics...) i en cirurgies de mínima invasió

icono de un ojo

Laboratori i diagnòstic per imatge

Un bon diagnòstic ens ajuda a definir tractaments. Per aquest motiu disposem d’equip complert de laboratori, rajos x directa i ecògraf d’alta qualitat en imatge.

Tots els nostres equips són nous i d’última generació. Poder garantir el diagnòstic és clau a la nostra clínica. Tenim equip d’hemograma, bioquímica i snapp de testos ràpids d’Idexx així com equips d’imatge d’alta qualitat de Mindray.

logo gos

Perruqueria

El servei de perruqueria és important pel manteniment i higiene de la pell de la nostra mascota. La pell sana, suau i neta ens ajuda a prevenir malalties dèrmiques

A la nostra perruqueria només treballem amb primeres marques i dediquem el temps necessari a cada mascota per minimitzar el seu estrès i entregar-lo amb un pèl suau, net i ben tallat segons la seva raça.

Serveis addicionals i assessorament en l’adopció

Contem amb la col·laboració dels millors professionals per oferir un servei integral i complert entorn a la mascota (fisioteràpia, educació canina...)

El nostre objectiu és que els nostres clients trobin solucions complertes a les seves necessitats, ajudar en la cura diària de les mascotes i assessorà als tutors sobre les millors opcions i decisions pel benestar dels seus animals.

Inscriu-te a la Newsletter

A la Clínica Veterinària Petits i Peluts fem campanyes, activitats… Inscriu-te a la nostra Newsletter i et mantindrem informats de tots els nostres events i novetats

Contacta amb nosaltres